Eminem - Space Bound

You wont even listen, so f*ck it ...

29/12

Ligger i min mosters soffa och chillar. Känner mig helt sne, varit i Baltiska med Waläää tre dagar i rad, haha wtf.
Imorgon ska min bror, Joy, spela i Baltiska ganska tidigt så jag ska dit. Vad gör man inte för sin bror ?
Ska sova över hos min moster idag, jag svär, jag älskar henne mest. Riktigt skön människa är hon ... <3
Men ska åka hem nu för att hämta kläder, vi hörs.
Puss.

*



It's no longer me that you want
But I love you so much it hurts, never mistreated you once
I poured my heart out to you, let down my guard
For you ...


25/12


Jag dör för dig.


Julafton med 3 olika klänningar.


Train - Shake Up Christmas


GOD JUL


svar


madde , din abv (K)
om En av dom allra bästa kompisar.:
rebbe , saknar sommaren & minnena med dej !
bo01 , segebadet , gothia osv (K)
älskar dej rkt mycket !
du & jag livet ut abv (KKKKKKK)

Svar; Har sjuka minnen med dig älsking, love you. <3

Kanye West - Blame Game


Lets play the blame game.


Jag vet inte


Kanske är jag dum, kanske är jag konstig eller så är det bara så att jag är ärlig. Jag vet inte varför jag berättade allting, jag vet inte varför jag berättade allt som jag kände för dig.
Det känns som om det är ett jävla misstag att jag berättade eftersom jag vet att jag och du kanske aldrig kommer att snacka på det sättet som vi gjorde innan jag berättade vad jag kände för dig.
Det är konstigt att jag började tycka om dig efter en så här jävla kort tid, för i vanliga fall så är jag inte så. Tycker inte om folk på det sättet så snabbt men du var tydligen ett undantag.
Hatar jag eller älskar jag dig ? Älska dig kan jag inte göra eftersom det har gått för lite tid, men hata då ? Det kan jag inte heller göra eftersom det har gått för lite tid. Men vafan känner jag för dig då ?
Ingenting

En av dom allra bästa kompisar.

 

 
Ge mig sommar ...

Runt 15 tiden så stack jag till Entré med syster, mötte som sagt upp grabbarna och vi stack för att leta efter bäääbiskläder till min kusin. Jätte sweet. :-)
Var där från 15 till 19, typ och på väg hem så glömde jag mitt busskort i Bk med massa kvitton från när jag hade handlat från igår och idag. Fick paniiik eftersom jag märkte det när jag kom hem och alla bussar till Värnhem är inställda ...
Men som tur har man världens bästa kompis som går till Entré och hittar mitt busskort.
Så klart är det min bror, Joy.
Jag älskar dig. <3


You just gotta promise me hearts won't break ....


weheartit.com

Utgång.

 

 

Jag och moster på Haloween

Drar till Entré med syster nu för att möta upp grabbarna.
Bild på outfit kommer senare.
Puss.


2400 kr fattigare.




Yepp, kom nyss hem efter att ha varit i stan hela daaaaagen med Tilde och nu är alla julklappar köpta. Har sammanlagt spenderat 2400 :- på allting, men det var det värt eftersom min familj är värd alla pengar i världen.

Gick till bussen tio i 14 och väntade 45 jävla minuter på bussen som skulle ta mig till stan. Alltså jag fick speeeeeeeel, vänta så jävla länge är INTE normalt.
Iallafall, mötte Tilde runt 15 och så gick vi runt i stan eftersom jag skulle leta efter julklappar. Hittade nog dom bästa julklapparna och jag hoppas verkligen att allihopa blir glada. o:

Jag och Tilde såg svinalängorna och den var bra, men alltså det kändes att man bara hade sett en kvart av filmen. Den verkade vara jätte kort och slutet var dåligt, tyckte jag.

Menmen, har haft en trevligt dag och om två dagar är det julafton. WOHO !:-D

Nicky Minaj - Moment 4 life


God morgon (?)



Hahahaha, god morgon eller god eftermiddag. Vaknade för en kvart sen och hungrig men jag är för lat för att gå och fixa frukost .. -.-

Idag så ska jag åka till stan med Tilde och jag ska leta efter julklappar till familjen och efter det så ska vi se på bio. Men jag har glömt vilken film som vi ska se, ehehehe. :$

Aja, ska gå och ta ett lååångt bad nu och sen så ska jag fixa mat. Vi ses nog i stan, annars skrivs vi när jag kommer hem från stan. Puss


22/12


Konstig bild.
Mössa - Canada Snow
Polotröja - Benetton
Jeans skjorta - HM
Over Size kofta - HM
Jeans - Bik Bok


21/12


Meeee today.


Skolavslutning.


Tröja - HM
Klänning - HM
Tights - FRK
Armband - Rumänien


Ge mig dom ....


Drake - Fall For Your Type (feat. Jamie Foxx)


Stolt över mig själv. :-)



Idag var det skooolavslutning och jag har fått mina betyg, var riktigt nervös för jag visste inte direkt hur mycket jag skulle få, men det gick galant. Fick sammanlagt 180 och om man tar so;n X 4 så fick jag 240.
Jag tycker att det är jävligt bra för första terminen och vill inte pressa mig själv för jag är rädd att bli skoltrött i 9;an.

Dagen började med att jag vaknade 8.30, fixade mig och allting. Mamma skulle köra ut ur garaget men det var för mycket snö så pappa och några grannar fick hjälpa henne, det tog hela 20 minuter för mamma att ta sig ut från vår gata. Riktigt kasst att man inte rensar gator, wtf det kan hända olyckor här också !?!?!?!
Och som ni kan räkna ut så tog det en j*vla evighet att komma till kyrkan för att det var riktigt mycket snö på vägarna och massa långa köer. -.-
Jag tyckte att kören sjöng sjukt bra jämnfört med lucian, ehehe. Runt 10 så gick vi tillbaks till skolan, snackade och skulle äta gröt men tyvärr så hade dom beställt fel, igen, så vi fick äta mackor istället. Hahahahahaha, jag blev riktigt laaaack eftersom jag ville äta gröt. :( Men skitsamma, kan fixa egen här hemma som är mycketmycketmycket godare. Men tyvärr jag för lat för att fixa det nu, hähähähä.

Efter att jag fick mina betyg och snackat med min mentor så stack jag och några klasskamrater till Burger King och åt, eller dom åt, jag åt glass eftersom jag skulle till tandläkaren för att undersöka hur mitt tandkött och mind blev efter operationen som jag gjorde förra veckan (15/12) för dom skulle nämligen operara bort en mjöltand som inte hade växt ut. Riktigt nasty.

Hittar inte min USB-kabel just nu, men hittar nog den snart och då lägger jag upp min outfit och några bilder på mig, puss.


So many tears i'll cry over nothing, i'm afraid to say ...


weheartit.com

Shakur



And all the Hennessy and weed can't hide, the pain I feel inside
You know, it's like I'm livin just to die
I fall on my knees and beg for mercy, not knowin if I'm worthy
Livin life thinkin no man can hurt me

Before you judge me, look at all the shit you did to me, my misery
I rose up from the slums, made it out the flames
In my search for fame will I change ?


Ny blogg.



Yepp, har skaffat en ny blogg för jag orkade inte ha min gamla.
Hoppas att jag inte slutar blogga ...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0