Ganska bra dag

Har bara gamla biiilder ..
Trött, träningsvärk från joggningen i tisdags och massor med ryggont - så ser min fredags kväll ut .. Aja, får sluta klaga, för det finns värre saker att tänka på.
Har inte orkat blogga dom senaste dagarna eftersom jag haft fullt upp med skolan eftersom det var sista dagen idag sen så är det praoooo som jag längtat till så SJUKT mycket efter. Blir stadsbiblioteket i två veckor och är lite nervös över hur det ska gå. Men det går nog bra, det är jag ganska säker på.
Imorgon ska jag kanske träffa Tilde och dra till stan eller åka till Bo01 och sola lite ifall det blir lika fint väder som idag! Jääääävlar alltså, det var runt 22 grader och solen stekte verkligen. Men hallå, det är ju typ Oktober imorgon. Är det inte meningen att det ska vara höst .. ? o:
Ska hoppa in i duschen nu, sedan ska jag läsa lite grann. Annars har jag haft en ganska så bra dag, och kommer nog ha en ännu bättre imorgon. Höres imorrn :*

EMILIO - Down


The Wanted - Glad you came


The Wanted - Glad you came


taggar


Yes, taggar till joggningen just nu. Jävligt nevös över hur det ska gå. Men det kommer nog gå bra!

Rihanna ft. Calvin Harris - We found love


Ryggen vääärker

H*lvete vad min rygg värker, vill bara skrika .. Har absolut ingen lust alls att blogga, så vi hörs imorgon.

26/9 - 11

Hej! Var nyss hos läkaren och det gick super bra. Han sa att jag kunde fortsätta träna och så, men att jag skulle ta det lugnt på matcher. Har nyss ätit frukost i Espresso, och är på väg till tandläkaren nu. Och därefter så ska jag till skolan. Ha det så länge!

Presenter

Jet set-klocka
Body & Shower lotion
Elisabetg Arden Mascara
iMac dator
Öronhänge
Datorväska - Gola
Detta var några saker som jag fick.
Fick också två Odd Molly koftor och massor med penga. Så det blir mycket
shopping med Tilde! ;-)

Oddy

Keps - New York
Kofta - Odd Molly (NY)
Linne - Femme
Byxor - Benetton
Converse

Laget, bästa vän, syster, Entré, MFF, mitt hjärta.

Den här dagen har varit fullspäckad med massa saker!
Cyklade till Kirseberg runt 2-tiden och fick reda på att en tjej i mitt lag hade brytit sitt nyckelben efter 5 minuters spel, ambulansen kom och allt. På köpet förlorade vi med 4-2, men vi kämpade på iallafall. Efter det så cyklade jag till Entré och mötte min syster, var lite med henne och hennes kompisar och efter det så gick jag och träffade Tilde och vi cyklade till Stadion och såg MFF spela. Matchen var sjuk, det blev 1-1 och MFF kvitterade i 90;de minut. Vilken gjorde att Aik's målvakt gick på Pontus Jansson och drog i honom och massa sånt. Blev mycket drama till slutet.
Cyklade till Värnhem och sa hejdå till Tilde. Därefter så träffade jag mitt lilla hjärta lite grann och var jag hemma vid åtta.
Imorgon ska jag till läkaren vid 8 tiden och är lite nervös och rädd, blir alltid det när jag ska till läkaren eller tandäkaren .. Ska få veta vad som var felet och ifall jag får träna som vanligt. Ska snart lägga upp bilderna med mina presenter, och därefter så hoppas jag in i duschen. Hej så länge!

Kanye West - Runaway

Höst feelings ..

25/9 - 11

God morgon mina sooolstrålar, sovit gott? Det har jag i alla fall.
Idag så ska jag åka och se tjejerna spela om ungefär en timme. Och jag har sån ångeeeeest att jag inte kan spela, har riktig lust att spela. Har inte idrottat på typ en vecka, känns riktigt konstigt ..
Efter det drar jag kanske till stan och ser på bio med Tilde. Vi ska kanske se '' Jag saknar dig '', är inte riktigt säker.
Magen kurrar som bara den just nu, så jag ska gå och borsta tänderna nu och sen ska jag käka frukost. Återkommer med bilder med outfit och presenterna.

Norlie & KVV -När jag går ner


Fest

Idag
Kom hem för ungefär en halvtimme sen och är helt död. Hade fest med släkten och det var faktiskt kul, fick fina presenter och kände mig super bra. Hade inga ryggsmärtor alls, fram tills 20, så blev lite deppad. Men det är okej.
Imorgon ska mitt gulliga lag spela match klockan 12, funderar på att gå dit och sedan shoppa lite med Tilde.
Aja, ska gå och tvätta bort sminket och byta om. God natt <3

Presenterna

Anonym om 24/9 - 11:
Kan du lägga upp bilder på det du fick?

Ja, det kan jag gärna göra. Lägger upp allting imorgon!

Varför jag inte bloggat på tre dagar?

Jo, eftersom jag haft problem med ryggen. Har inte orkat göra någonting, kunde knappt gå i tisdags och jag har fortfarande ont. Men inte lika ont.
Jag har en fraktur på svanskotan som gör så att den har gått inåt 40 grader, och det gör så sjukt ont HELA TIDEN. Har åkt till akuten och så, men har tid hos en specialist om 6 månader. 6 månader med den här smärtan??? NEJ TACK
Till alla er där ute, TA HAND OM ER RYGG!

Lupe Fiasco - Out Of My Head ft. Trey Songz


24/9 - 11

Får bli en bild från Dubai - 11
God morgon mina små solstrålar!
Operan igår var riktigt bra, loved it!! Det var verkligen fullspäckat överallt och dom sjöng så bra, förstod typ allting. För er som inte vet, så såg jag Les Miserables, som varande i ungefär 3 timmar med paus och allt.
För två dagar sen fyllde jag år, och det var en fantastisk dag. Mådde så jäkla bra och allt var underbart. Av familjen fick jag Odd Molly kofta, parfym, klänning, klockan och iMac-dator. Av mitt lilla hjärta fick jag ett fint silver armband, verkligen jätte gulligt när någon tänker på en!
Har helt enkelt haft en super bra dag, hihihi <3
Min dator är ny så jag har absolut inga bilder eller någonting här, så ni får nöja er med en bild från facebook :*

23/9 - 11

Hej, hallå! Håller på att fixa mig just nu. Drar till opera om en timme, skriver mer från min iMac när jag kommer hem!

Snälla?

Hej Gud, kan du vara snäll och göra min rygg bra? Jag vill bara dö av smärta just nu ..

Balkan Remix


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

1. Jag är väldigt glad person av mig.
2. Jag älskar att röra på mig, det är därför jag idrottar så mycket
3. Jag har en blandad klädstil och en blandad musiksmak
4. Min mamma är min största förebild
5. Jag är kort, 153 cm
6. Man kan tydligt se ifall jag är sur, glad eller ledsen. Vilket är både positivt och negativt
7. Jag suger på att ljuga, så håller mig oftast till sanningen
8. Hatar människor som ska förstöra för en och snacka massa skit bara för att man har det bättre än dom
9. Jag hatar att förlora
10. När jag  blir äldre vill jag flytta till Spanien eller Italien

19/9 - 11

Är det bara jag som har vissa dagar som man bara är helt deprimerad för ingenting? Jag har en sån dag idag, deprimerad för ingenting och det är jävligt ovanligt för mig i och med att jag är glad 24. Ska ju träna snart, så då blir jag nog gladare! Skolan var okej idag. Sprang 2,6 km på 17 minuter, det är så där. KAN MYCKET BÄTTRE, fast det är min inställning som suger. Måste bli bättre på att peppa mig själv. Är ju bra att peppa kompisar och laget, men inte mig själv? Hmm, konstig ... Ska chilla lite till, sen drar jag och tränar. Pusspuss

Coldplay - Paradise


18/9 - 11

Får bli en bild på min söta syster ♥
God morgon, sovit gott? Det har jag! Känner mig riktigt utvilad och glad :-D
Har inte varit varit vid datorn på två dagar eftersom jag inte orkat. Igår så hade jag match och det gick ganska så där, förlorade med 2-1 och jag gjorde en okej match i och med min fot.
Idag så ska jag nog till stan med min syster och en kompis och shoppa lite kläder, länge sen jag gjorde det ehehe. Och om mindre än en vecka fyller jag år, spännande som fan att veta vad jag får i presenter. Längtar!
Aja, nu ska jag käka frukost. Hörs senare, ha det :-*

Tandläkaren

Hej, hallå! Just nu bloggar jag från mammas iphone. Har varit hos läkaren angående min rygg, gick bra. Fast ska börja med smärtstillande. Just nu är jag hos tandläkaren med min lillasyster, och efter det drar jag hem. Blir ingen stan med Joy idag, så istället ska jag vara hemma och städa mitt rum. Hörs senare

ont, trött, sjuk

Fullfixad, men smink och allt. Skulle på kalas.
Sällan man ser mig så här
rubriken säger allt, jag har ont i magen, sjuk och trött! Jag tror jag dööör snart, min mage gör så ont. På grund av det blev det ingen boxning. Men blev däremot klar med min spanska pjäs och engelska läxa. Faktiskt super stolt över mig själv, börjat göra läxor och ta skolan på mer allvar nu. Ser du nu MAMMA, jag gör faktiskt mina läxor.
Imorgon blir det ingen träning eftersom man ska göra något med vårt fotbollsplan, så istället ska jag åka till stan med min kära Joy och leta praktik åt honom. Efter det ska jag nog hem, byta om och dra ut på en jogging tur för att ta igen för idag och imorgon.
Nu drar jag upp till mitt rum och broderar, ehehe god natt

back home

God kväll! Kom hem för 10 minuter sen och är superduper trött. Hoppar in i badkaret nu och sen plugga lite.
Imorgon blir det skola och efter boxning, läääängtar som bara den!
Ha det <3

It's not all about drugs, sex and money ..

Tupac - Do for love
Tupac - Me against the world
Tupac ft. Scarface - Smile

13/9

Absolut den finaste bilden på Pac, ever!

Först och främt vill jag säga att det har gått exakt 15 år sen min absolut största idol, Tupac, dog. Vila i frid, hoppas du har det bra där uppe .. ♥
Broderat i ungefär 1 timme nu, och det känns så avslappnande att kunna låta sina tankar sväva runt medans man broderar. Nästan som meditation, enligt mig! Tänk på massa saker, att jag verkligen är glad att jag har massa fina och underbara människor runtomkring mig. Men oftast inser det när jag förlorat dom. Dumt, men sant. Så därför vill jag säga TACK till alla dom som funnits för mig.
Träning om ungefär en timme, ganska taggad faktiskt. Men får fortsätta ta det lugnt med foten tills det läkt helt, ganska bullt för jag vill ge allt på träningarna och matcher .. :/ Aja, nu ska jag käka och tagga ännu mer till träningen.
Peace & Love

Wtc ..

Igår gick alla mina tankar till alla dom folk som dom 9/11 - 01. Exakt 10 år sen, och jag kan fortfarande inte förstår att det verkligen hänt. Kommer ihåg när jag var 5 år och klockan var ganska sent, kunde inte sova så jag gick till vardagsrummet där mina föräldrar satt och kollade på tv. Såg tornen rasa och förstod ingenting ..
Vila i frid

Gavin DeGraw - Not Over You

'' If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two 
and finally I'm forced to face the truth
No matter what they say, I'm not over you ''

12/9 - 11

Hejhej! Hur står det på? Själv kom jag hem från 20 minuter sen. Var och tränade tennis och sen så gick jag med pappa och handlande lite mat. Idag så var det första gången på typ 1 år som min pappa såg mig träna överhuvudtaget, så jag är ganska glad! :-D
Tiden går så sjukt snabbt alltså, om bara 10 dagar så fyller jag år??? Jag hinner fan inte med längre. Tiden har gått så sjukt snabbt, nu är det redan hört lixom och snart så kommer vintern också ... Får väl ta och sluta ta tiden för givet!
Drar och käkar nu, puss

J. Cole - Work Out


Chrizzo & Maxim ft. Amanda Wilson - Runaway


i wanna runaway with youuu

Kofta - Odd Molly
Linne - Esprit
Byxor - HM
Skor - Geox

9/9 - 11

Goooood morgon mina solstrålar, idag känner jag med pigg och jävligt glad eftersom jag har studiedag idag. Har i alla fall fortfarande träningsvärk från boxningen i onsdags, men det kanske är ett tecken på att jag börjar bygga muskler?? ;-)
Idag så skulle jag egentligen åka och leta prao med tjejerna, men igår så fick jag reda på att jag fått prao i Stadbiblioteket i två veckor och jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD eftersom jag alltid velat praktisera där! Ska kanske till stan med min syster och kolla runt lite i stan och sen till tjejgrupp halv två. Är nämligen ungdomsledare åt ett par tjejer i 6an, ganska trevligt faktiskt.
Ska gå och käka frukost nu, ha det! ♥

Chill

Tjocktröja - Peak
Tröja - HM
Mjukis - Odd Molly
Converse

Kapten Röd - Ju mer dom spottar


Gå med dom som vill dig gott
Även om dina fickor är tommaaaa

8/9 - 11

Romania 2011
Tja! Kom hem för 30 minuter sen och är helt döööööd ... Tränade idag för fösta gånger på 2 veckor och det gick suuuper bra! Fast gick inte riktigt all in hela träningen, måste ta det lugnt med foten. Efter träningen stack jag med världens bästa till Mc och käkade, och cyklade hem snabbt som attans! Så sjukt rädd att cykla ensam när det är mörkt ute ..
Annars så var det ganska lugn dag, tog bort stygnen och det gjorde faktiskt liiite ont :/ Men jag överlevde!!
Aja, nu ska jag hoppa in i badkaret och bada. God natt, sov gott!

7/9 - 11

Romania 2011

Var i skolan idag och känns som att jag redan är skoltröt .. Känns skönt som bara den att ha studiedag på fredag och få sova ut!!!! Var ganska chill dag idag, och sista lektionen så stack jag till Bk Fox och boxades. Har boxning som elevensval, alltså ska jag boxas varje onsdag hela denna terminen.
Kändes skönt att få släppa ut all sin ilska och stress man burit inom sig denna vecka. Funderar starkt på att börja boxas, fast är lite rädd på att det blir för mycket träning och lite fokus på skola ... Men det löser sig nog.
IMORGON, DÅ JÄVLAR!!!!! Ska ta bort mina stygn från foten som jag haft i två veckor. Opererade bort ett födelsemärke från foten och fick 3 stygn. Känns SKÖNT att få börja träna igen, har haft det så sjukt tråkigt utan träning och matcher. Men imorgon, då är stygnen borta och då kan jag börja träna igen.
Ska i alla fall gå upp och bada nu, plugga och sen filmen '' xXx'' på kanal 11. Ha det!

Vem är din förebild?

Min förrebild är ingen mindre än min mamma!
Jag älskar min mamma och verkligen beundrar hennes styrka. Hon har gått igenom så mycket, men ändå har jag aldrig sett henne svag. Alltid har min mamma varit stark, ibland önskar att jag också kunde vara det. Jag älskar dig mamma!

*

Dagens humör: Deprimerad, trött

Dagens borde: Börja plugga, städa mitt rum

Dagens frisyr: Uppsatt som en boll

Dagens smink: Inget

Dagens klädsel: Skola - Jeans och tröja. Hemma - Tjocktröja, träningbyxor

Dagens planer: Plugga, bada, läsa

Dagens materiella vill ha: IMac-dator

Dagens fundering: På hurfan allt kan förädras så fort? 
Dagens tråkigaste: Humör och skola

Dagens längtan: Träning

Dagens låt: DJ Khaled - I'm on one
Dagens bild:


Dubai 2010


6/9 - 11

Tröja - HM
Byxor - HM

6/9 - 11

Whats up?
Kom nyss hem från obligatoriskt förlädramöte, var helt okej faktiskt. Snackade om vårt nya skolsyster och blablabla ...... Hade även skolfotografiering och det gick super bra, tyckte jag.
Har inte mycket mer att skriva än att jag är sjukt trött och ska lägga upp bilder på outfit, fixa te och sen ta och läsa lite.
Natti natti

Drake - Marvins Room


Hur tror du din framtid ser ut?

Jag brukar ofta fantisera om in framtid, tycker om att fantisera om hur jag skulle vilja att min framtid såg ut.
Vad jag önskar mig är att jag ska få en bra framtid, bra skola och ha bra människor runt omkring mig. Ska gå ut grundskolan med bra betyg och sattsa på att komma in på ett bra grymnasium. Kanske Petri eller Borgar, vet inte vilket än.
Ska inte börja festa och dricka än. Kanske gå på någon fest, men inte bli full och så eftersom det leder alltid till dåliga saker. Ska även sluta lita på så mycket folk och umgås med mina äkta vänner, för dom håller inte på med massa skit. Så som att springa runt efter killar, dricka, röka m.m.
Just nu ska jag sattsa mest på skolan, eftersom jag går i 9;an nu. Mitt allra sista år i grundskolan och mååååste få bra betyg. I sommras fick jag 225 och det är typ okej, för egentligen vet jag att jag kan få mycket mer bara jag kämpar lite mer!

Kanye West - Hell of a life

 

NO MORE DRUGS FOR ME

PUSSY AND RELIGION IS ALL I NEED


4/9 - 2011

Tröja - Benetton
Linne - HM
Jeans - Bik Bok
Skärp - Saddler

Simple


4/9 - 2011

Gooood morgon, eller god för middag? Aja, åt nyss frukost i min underbara trädgård! Gosh vilket fint väder, just gotta love it.
Vaknade vid 8 - tiden, och åkte till Drottningstorget där jag skulle sälja mina och systers gamla kläder m.m. Tyvärr så fick vi en dålig plats så vi åkte hem igen.
Idag så händer det nog inte så mycket, ska nog gå ut med familjen och ta en glass i Bo01 och sen träffa några kompisar. Helt enkelt en vanlig chill dag.
Puss

RSS 2.0