The feeling when you say 'I love you', first


hate

Go on, talk behind my back. Try to destroy everything I have, try to bring me down. But you'll see that I will grow up to something good. Something beautiful and real. Not like you, full of sh*t and falseness.

Covers

Collin McLoughlin - Save the world tonight
Collin McLoughlin - Titanium
Maddi Jane - Impossible
Halo

Systers träning

Tumblr_lmpzo7dgcn1qcs07mo1_500_large
Kom hem för ett tag sen från min lillasysters träning. Promenerade hem med henne och älskling. Sååå himla mysigt att promenera hem och hålla hand med någon som man tycker om!
Har en si sådär dag, haft värk i käken hela dagen och gick hem från skolan eftersom det gjorde så ont. Men nu har det släppt och känns mycket bättre. Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon.
Hösten är här, och det känns verkligen super mysigt. Tänk när snön är här, gå ut och åka skridskor med någon nära och därefteråt dricka varm choklad och mysa. Mamma, ge mig jul nu!
Ska gå och bada nu och sedan ska jag brodera och öva på spanska redovisning! Natti natti


27/10 - 11

Med rock, hårskydd och skoskydd.
På med hela paketet innan jag skulle opereras, idag
Jag har sååååå ont i min käkeeeee!! Den är svullen och påminner lite om Kanye West käkar ..
Var hos läkaren idag och dom sydde ihop mitt tandkött. Kände ingenting när dom sydde och så, men nu när behövningen har släppt så gör det sjukt ont. Jag hoppas verkligen att ingen av er kommer råka ut för det som jag råkat ut för och att era tandläkare är mer nogranna när dom undersöker era tänder.
Ska kanske få tandställing på dom tre tänder som ligger längst in, på höger sida, längst upp i munnen. Kan inte förklara det så bra och vetifan hur dom har tänkt sätta tandställning på tre tänder. Men det är inte riktigt säkert, utan får nog fortsätta gå runt med ett j*vla hål mellan två tänder.

Känns som att allt dåligt händer mig?? Men det måste komma något bra utav det här.



Panetoz - Mama Africa

'' Med sol och värm sprider hon bara glädje
I detta kyliga land, fan vad jag saknar henne
Ta mig tillbaks till Mamma Afrika
Ta mig tillbaka till Mamma Afrika ''

26/19 - 11

Godmorgon, ska dra till Ribban nu och snorkla med min klass! Tagga tagga tagga

Jag ljög

Hej, jag ljög. Fy på mig.
Jag har inte suttit hemma hela dagen, utan jag har provspelat för lb07 idag och det gick super bra. Var jätte nerövs i början, my gosh :$ Men det släppte till slut och gick bra. Ska dit på tisdag igen och träna och vi får väl se ifall dom vill ta med mig i sitt lag. Hoppas hoppas hoppas!

30 Seconds to Mars

Kings and Queens

Closter to the edge

Alltså jag älskar deras musik så sjukt mycket! Får en verkligen på bättre humör, på något konstigt sätt. Brukar oftast inte lyssna på rock, men detta band it's just so amazing. Verkligen!

Avicii ft. David Guetta - Sunshine

Pumpar denna låten till max!!

25/10 - 11

Hääälluuu! Sitter vid datorn just nu och kollar igenom massa ordspråk som jag funderar på att brodera på min väska som jag håller på att göra på syslöjd.
Har ingen kamera för tillfället, så har inga nya bilder på mig själv.
Annars ska jag nog bara vara hemma idag, ligga i sängen och brodera och chilla. Det tycker jag om! Att bara ligga i sängen med någon som man tycker om och kolla på en bra film. Så himla mysigt nu när kylan och mörkret är på väg!
Ska käka bk nu och sen ska jag nog dra ut. Pusspuss!

You'll see

Ni säger till mig att jag inte kommer lyckas. Ni säger till mig att jag inte är tillräckligt bra. Ni säger att detta är bara tillfälligt. Att det bara är drömmar.
Men ni ska se att en dag kommer jag att lyckas. Jag kommer bli bra, jag kommer att komma långt. Jag kommer att göra er stolta. Men ha tålamod. Tro på mig och ni kommer se att jag kommer lyckas. Jag kommer lyckas på ett eller annat sätt.

The Script - For The First Time (Boyce Avenue acoustic cover)

Vackert

David Guetta ft Sia - Titanium

Blir så jäkla glad av denna låten! Tänker alltid på fotboll när jag hör denna låten. Kanske för att jag kollat för mycket på ''Blågula drömmar'' .. ?

inspiration: stickat

Oh, alla verkar ha stickade, mysiga tröjor/koftor förutom jag!! Var i stan här om dan' och letade någon fin stickad tröja med hittade ingenting ... ? Tröjor som på bild nummer 4, riktigt fint och elegant.
Har någon några tips på affärer där man kan köpa mysiga stickade tröjor?

22-23/10 - 11

Rihanna - We found love

God morgon mina fina solstrålar! Idag mår jag super bra och är säker på att min dag kommer bli bra.
Igår så var jag hela dagen med mina barndomsvänner och syster. Hade det sjukt nice!
Vi träffades halv 12 i Värnhem och tog bussen till Limhamn där vi fikade och gick lite runt. Därefter så åkt vi till Kvarnby och såg på MM-final mellan Lb07 och Heleneholm. Heleneholm vann på straffar och det var en ganska bra match.
Därefter så åkte jag hem, bytade om och åkte tillbaks till Värnhem runt 7 vi träffades allihopa igen och tog bussen till Lomma och var på mini-fest där. Vi satt och käkade, snackade och skrattade som bara den. Alltså så sjukt rolig dag jag hade igår! Kom hem vid 12 och somnade halv 3, hähähähähä.
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog ut och promenera och fika. Vi får se, har inte bestämt mig än.
Amanda - Madde - älskar er tjejer!

Reading

Kom upp ur badkaret för ett tag sen och ska läsa nu.
Hörs imorgon, natti natti!

18/10 - 11

Blir ingen träning idag eftersom det har regnat för mycket och vårt fotbollsplan är vattenskadat, så istället ska jag vara hemma och skriva en redovisning om min praktik till spanskan. Och allmänt ta det lugnt här hemma med min syster.
Var hos läkaren idag och dom undersökte min käke. Hade opererat bort en mjölktand för ungefär ett år sen, och mitt tandkött hade inte läkt rätt, så jag ska opereras igen nästa torsdag. Är det bara jag som är rädd för att besöka läkaren .. ?

Beyoncé - Flaws and all

'' I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you


I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you ''

17/10 - 11

When I was mini!
Hej, jag är helt död .. Vakande nyss och min rygg och knä gör ont som in i bomben. Fick massa smällar på cupen i lördags och har fortfrande ont.
Min dag har varit upp och ner idag. Humör har varit riktigt konstigt. Är jag den enda personen som får en känsla av att jag ibland drömmer och att just den stunden inte är verkligehet ... ? Ganska creepy faktiskt ..
Blir ingen träning idag eftersom jag har ont. Ska bara sitta i min säng och läst och hoppas p[ att bli b'ttre. Ryggen gör ont som fasen, men som tur är så har jag fått tid i november!
Har inte mycket mer att skriv idag, har haft ett ganska konstigt humör idag så jag känner inte för att blogga mer. Pusspuss

Keri Hilson ft. Nelly - Lose Control

My gosh, så fin Nelly är! Han blir bara finare och finare ju ...

vardag

Kavaj - HM
Tröja - Benetton
Byxor - HM

with sis

Jag, idag. Lägger upp bilder på outfit när jag hittat min usb-kabel!
Hallå! Kom hem för en timme sen. Var ute med min syster. Gick först och såg MFF/ U-17 - Hif/ U-17 spela. Det blev 4-2 till MFF, om jag inte har fel för mig och därefter så stack vi till stan och käkade. Jimmy Durmaz, från MFF, satt bakom oss, och han var faktiskt jättefin!
Därefter så stack vi till HM och jag köpte en tröja till min syster och åkte hem.
Igår var jag även på film med älskling och vi såg ''Johnny English'', den var faktiskt helt okej och gjorde mig på bättre humör!
Aja, ska byta om nu till mjukiskläder och se på filmen ''Upp'' med min syster.

Mucho!

Har inte bloggat på några dagar eftersom jag har funderat mycket över hur min framtid ska se ut, men har även inte orkat eftersom min praktik tog all min energi.
Just nu kan jag säga att det är väldigt mycket på g i mitt liv. Vill inte berätta om allting i bloggen än, men det kommer så småningom!

Tack!

Sheikh Mohammed Ibn Hussain tabtabani om Godmorgon!:
Ni kan gora denna laserdom eller kanske denna stora bowlingen. Och om den er fina väder ni kan ha grillfesten och grilla lahme, korv, 7enzir och såna kötten.
P.C du er den veldig fina
Svar; Tack så jätte mycket för tipset!

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade halv 8 så jag är ganska pigg just nu!
Höllvikencupen gick dåligt som bara den, hahaha my gosh ... Men vädret var i alla fall riktigt fint och jag kämpade. Glad för min insatts. Sista matchen gav jag verkligen allt! Blev fälld, och fick en annan tjej över mig som knäade mig i mage och näsan. Tappade andan, och fick panik, men fortsatte spela.
Har även en röd näsa just nu, ömt knä, ont i byggen, muskelvärk i axlar och armar och svullen panna. Allt som spelar roll är att man ger allt i den stunden och smärtan kan man ta sen. Så jäkla sjukt att man inte känner av någonting när man väl spelar, och efteråt vill man bara dö!
Min tränares sista dag igår, så det blir en avslutning nästa vecka. Men vi vet inte vad vi ska göra.
Några tips om vad man kan göra för avslutning när ens tränare ska sluta .. ?

Hände mer igår, men skriver efter att jag käkat frukost!


Cup

The Script - Nothing

Drar till Höllviken och spelar cup nu!

words

källa; weheartit.se

love

Mina fina föräldrar!

Ace Hood ft. Akon&T-Pain - Overtime

En låt som får mig att tänka att allt går, bara man har viljan till att göra det. Spelar ingen roll om man är liten, smal, stor eller lång! Satsa på det du vill göra, och det som gör dig glad så kommer du lyckas. Allt är möjligt i denna galna värld!


What's up?
Själv bytar man om just nu till träningskläder. Ska möta upp älschkling i Värnhem snart, sen så tar vi bussen till Bellevue.
Puss

Kapten

Saknade vänner
En miljon nollor
Stjärnorna finns här
Du e la go

random shit

källa; weheartit.com

10/10 - 11

Gamla och nya hårfär

God morgon mins små solstrålar. Sitter i mitt kök just nu och bloggar. Börjar klockan 9 idag och ska nog dra till Espresso House och käka frukost där. Herrej*vlar var ont jag har i min läpp .. Fick en armbåge i läppen på matchen igår, och min läpp är lite svullen. Fint.
Idag ska jag träna tennis, typ tre veckor sen .. ? Men har haft problem med ryggen på förra veckan så hade jag match. Ser faktiskt framemot att springa bort min träningsvärk idag!!
Aja, ha en super bra dag och vi får hoppas att vädret blir bättre!

Bruno Mars - It will rain


Deppig

Hej, just nu är allt bara bajs helt ärligt. Helt jävla tom inuti. Fick besked att en av mina tränare ska sluta och jag såg det inte komma. Inte alls. Därför är jag så deppig just nu.
Matchen gick bra, vann med 5-0 och vi gjorde en super bra match allihopa. Idag så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Städa mitt rum, läsa lite och mysa ensam framför tvn.
Ha det bra så länge.

9/10 - 11

Har färgat håret mörkbrunt, för alla er som undrar!
Bild från igår
Gooood morgon, jag är över trött. Kom hem vid 1 och somnade 2 .. Bröllopet var faktiskt jätte kul och det var ganska mycket folk.
Samlas om 40 minuter i Dalhem. Har match där klockan 11.00 mot Helsingborg, så var där!
Ska borsta tänderna nu, och sen käka frukost. Hörs sen :*

NADIA ALI, STARKILLERS & ALEX KENJI - Pressure


8/10 - 11

Drar till lokal och käkar och festar loss nu, puss

5/10 - 11

trött som fan

från jobbet!


wazääääääääp?
Är på mitt kära jobb just nu och bloggar, hihihihi busigt. Har rast i en timme nu och drar och käkar i stan, puss

aaaaaaaw!

Girl: We're best friend,right?

Boy:Yes,of course

Girl: So be honest with me,who do
... you like?

Boy: No one.I love someone.

Girl: Oh,she must be very lucky

Boy:Definitely.I've loved her,
ever since I met her

Girl:Really?Well,since we're best
friends,
I wanna meet her.Go call her.

Boy: Oh okay. & Boy takes out his
phone,
dials her number and phones her.

Girl: Wait, hold on I think I'm
getting a call
*Answers the phone.

Boy: I love you♥

3-4/10 - 11


Videoblogg från igår!!!
Hallåj, dåligt update igår och idag. Men har haft fullt upp med matchen igår och allt. Vi vann med 1-0 och jag gjorde e ganska bra match. Fick även en lårkaka som gör sjukt ont just nu ..
Jobbet gick galant idag, och det är så jäkla kuuuul. Big love to my praktik! Jobbade till 3, träffade min lilla hjärta och såg honom träna. Därefter så åkte vi till Entré och käkade.
Börjar samma tid imorgon, det vill säga klockan 8.30, och slutar jobba klockan 3. Därefter så ska jag nog dra och leta efter en bröllopsklänning eftersom jag ska på bröllop på lördag!
Aja, nu ska jag byta om till pyjamas, leta fram en bra bok och läsa lite. God natt <3

F*ck, har två inlämningar tills imorgon ..

Matchen gick super bra idag, för min del i alla fall. Det blev 4-4 och vi kunde ha vunnit med 10-0 egentligen. Har match imorgon, på lördag och på söndag, så det kommer nog någon vinst snart!
Imorgon blir der praaaaaktik och jag är superduper nervös över hur det kommer att gå och ifall det kommer att vara kul. Börjar 8.30 till 15.00 så det är vanliga tider.
Möter Lund imorgon och är ganska taggad, faktiskt
Nu ska jag byta om till skönare kläder och göra läääääxor. My gosh, hatar söndagar men läxor ...

Jason Derulo - Breathing

Kom hem från matchen för 30 minuter sen och drar till Max och käkar nu.
Skriver mer om matchen och outfit när jag kommer hem!

Cheryl Cole - Promis this


2/10 - 11

Igår - Glad och sommrig
Yes, ska åka till Helsingborg om två timmar och ha match där och är jäkligt taggad. Ryggen gör inte ont, foten är bra och träningsvärken är borta - alltså blir detta nog en bra dag och match!
Matchstarten är klockan 2 och är nog hemma vid halv 6. Har inga planer alls för idag, så det blir nog att plugga och läsa lite grann. Har nämligen två inlämningar som måste vara klara imorgon. Stress
Ganska monligt just nu, hoppas det fortsätter vara så här när jag spelar matchen. Annars dör jag ifall vädret var som igår ...
Drar och käkar nu, vråååålhungrig. Hörs sen

Panic! At The Disco: I Write Sins Not Tragedies

SÅ LÄNGE SEN!!

nytvättad och frääääääsch!

Liten fuling på morgonen .. :$
Hejhejhejhej! Har nyss badat och mår toppen.
Ska käka frukost och sen ska jag dra med Tilde till Bo01 och fika lite grann.

Sunrise Inc - Niña

God morgon!

RSS 2.0